Home Иселенички СтраниЕвропа Нова активност на МКД „Свети Кирил и Методиј“ од Трентино

Нова активност на МКД „Свети Кирил и Методиј“ од Трентино

34 views
сабота 17ти јуни
Riva del Garda
отворање на штанд од друштвото во15:00 часот
Ве очекуваме многубројни
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=574297584826409&id=100067385182858

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!