Home Иселенички СтраниЕвропа „Денови на македонската култура – Денови на отворени врати” во Осиек

„Денови на македонската култура – Денови на отворени врати” во Осиек

28 views

Покана: 30. Денови на македонската култура – Денови на отворени врати во Осиек

Прочитајте повеќе на следниот линк.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!