Home Иселенички СтраниЕвропа МКД “Илинден” од Риека организира фолклорна работилница

МКД “Илинден” од Риека организира фолклорна работилница

35 views

Прочитајте повеќе на следниот линк

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!