Home Иселенички СтраниАвстралија Чајанка на организација на женски актив на МКУД „Јане Сандански” од Мелбурн

Чајанка на организација на женски актив на МКУД „Јане Сандански” од Мелбурн

29 views

Join us for Ladies High Tea!

Indulge in all the delicacies of a High Tea with an array of Macedonian treats.

Sunday 16th June 2024
11.30am to 2.30pm
Location: Blanc Event Space
46 Radnor Drive, Deer Park 3023
$85 per person
Age 15+

Hosted by the Woman’s Association of MKUD Jane Sandanski

Ticket sales end Sunday 9th June

Ticket link: https://www.trybooking.com/events/landing/1220317

Source

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!