Home Иселенички СтраниАвстралија Македонското училиште „Свети Климент Охридски” од Канбера упати благодарност до Агенцијата за иселеништво за испратените учебници за потребите на наставата по македонски јазик!

Македонското училиште „Свети Климент Охридски” од Канбера упати благодарност до Агенцијата за иселеништво за испратените учебници за потребите на наставата по македонски јазик!

20 views

https://www.facebook.com/photo?fbid=1201669467817123&set=pcb.1201673641150039

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!