Home Иселенички Страни Работилница за македонски фолклор “Let’s Dance Naši” во организција на Ансамбл „Македонка“ на 28 април во МПЦ „Свети Климент Охридски“ во Торонто

Работилница за македонски фолклор “Let’s Dance Naši” во организција на Ансамбл „Македонка“ на 28 април во МПЦ „Свети Климент Охридски“ во Торонто

by trinitymedia
25 views

Повеќе инфо на:

https://www.facebook.com/reel/404821632508690

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!