Home Иселенички Страни ЛИТЕРАТУРНОТО ДРУШТВО „БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ“ организира промоција на збирката на песни „МУГРИ БЕЛИ ЦРНИ ДЕНОВИ“ од поетесата Вера М Самарјанин, во Македонската Правослсвна Црква „Света Недела“ во Ајџакс Канада

ЛИТЕРАТУРНОТО ДРУШТВО „БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ“ организира промоција на збирката на песни „МУГРИ БЕЛИ ЦРНИ ДЕНОВИ“ од поетесата Вера М Самарјанин, во Македонската Правослсвна Црква „Света Недела“ во Ајџакс Канада

by trinitymedia
33 views

Повеќе инфо на:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10230843579383656&set=gm.7574505365970688&idorvanity=917941464960478

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!