Home Иселенички СтраниЕвропа Во организација на МКД „Македонија“ од Сплит одржани 32 „Денови на македонската култура во Сплит“

Во организација на МКД „Македонија“ од Сплит одржани 32 „Денови на македонската култура во Сплит“

by Марко Стоименовски
28 views

За повеќе кликнете тука

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!