Home Иселенички СтраниЕвропа Спортски ден и забава со Балканика бенд во Ореховље

Спортски ден и забава со Балканика бенд во Ореховље

31 views
СПОРТСКИ ДЕН СО ЗАБАВА СО ГРУПА БАЛКАНИКА
Спортскиот ден ќе се одржи во сабота 24. Јуни од 10:00 до 17:00 часот во Јава спорт парк во Ореховље (адреса: Ореховље 49, 5291 Мирен)
ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ
Котизација мал фудбал: 70€
Регистрација на телефонскиот број. : 070698148 (Ване)
ТУРНИР ВО СТАБИЛЕН ТЕНИС
Котизација: 5€
Проверувам на телефон. С/О : 070374760 (Прекрасно)
МАРАТОН и ДЕТСКИ ИГРИ
Извештај: /
Проверувам на телефон. С/О : 040381268 (Подобро)
За други информации можете да се јавите на телефон. С/О 040-381-268 или е-пошта: mkd.ohridskibiseri@gmail.com
Децата се добредојдени и на спортскиот ден бидејќи ќе се играат различни детски игри.
Храната и пијалоците се добро згрижени.
Забрането е носење на сопствена храна и пијалок!
По завршениот спортски ден доаѓа забава со бендот Балканика бенд од 18:00 до 23:00 часот.
НЕМА БИЛЕТИ ЗА ЗАБАВАТА!
Срдечно сте поканети!
Со нетрпение ја очекуваме вашата посета!

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!