Home Спорт Спортски камп

Спортски камп

33 views

Драги млади љубители на спортот,

Спортскиот камп „Охрид 2023“ ќе се одржи од 3 до 9 август 2023 година во Охрид.

На Кампот ќе учествуваат деца од 12 до 16 години.

Повелете, пријавувајте се на iskra@minisel.gov.mk

Лице за контакт Искра Тројачанец Најденовска

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!