Home Иселенички СтраниЕвропа Прослава на 10 годишнина на МКД „Свети Кирил и Методиј” од Линц

Прослава на 10 годишнина на МКД „Свети Кирил и Методиј” од Линц

16 views

Почитувани,
Со голема гордост и задоволство Ве известуваме дека нашето Македонско културно друштво веќе 10 години е успешен претставник на македонскиот национален идентитет,јазик,култура,традиција и нивно зачувување и пренесување на нашите потомци и идните генерации.

Повеќе инфо на:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=745235897742656&amp%3Bset=a.503750675224514

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!