Home Иселенички Страни Посна трпеза во Св.Петка Чикаго

Посна трпеза во Св.Петка Чикаго

35 views
Посен ручек во Црковната сала
 
Чествување на Св. Јован Шангајски
Голема благодарност за убавата организација на Црковната управа и Женската секција, за велелепното украсување на Црквата и Салата, како што доликува да се чествува Светителот. Особена чест ни е да има заблагодариме на Dimitar-Lide Grozdanoski i Sandra Kadievska Tanchevska, кои се погрижија за прекрасно приготвената Посна трпеза.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!