Home Иселенички Страни МПЦ „Свети Петар и Павле“ од Краун Поинт ќе одржи Годишно изборно собрание

МПЦ „Свети Петар и Павле“ од Краун Поинт ќе одржи Годишно изборно собрание

by Марко Стоименовски
23 views

Почитувани браќа и сестри
Ве известуваме дека на ден 19ти Февруари 2023 Недела ќе се одржи ГЕНЕРАЛНО ЧЛЕНСКО ИЗБОРНО СОБРАНИЕ во салата на црквата со почеток во 1 часот попладне.
На собранието ќе се презентира се што е изработено во минатите 2 години, како и идните планови за црквата и црковните потреби. На тоа собрание ќе има избор на нов Претседател и нов одбор а воедно и нова Претседателка со нова Женска Секција.
Ви благодариме и се гледаме на собранието

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!