Home Иселенички Страни МПЦ „Свети Димитрија“ – Флорида прослави 6 години од осветувањето

МПЦ „Свети Димитрија“ – Флорида прослави 6 години од осветувањето

by Марко Стоименовски
22 views

Прослава за 6те години на осветувањето на Цркавата Свети Димитрија

https://www.facebook.com/SvDimitrijaFlorida/posts/pfbid0rFACBgnPq2vDBmancCD7pAH889mQ7Uah4LEPBDnZbo6eHfBPZMfzuAMNX2Efkgjl

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!