Home Култура МЛАД КАВАДАРЧАНЕЦ НА СВЕТСКИ КОНГРЕС ПО КВАНТНА ФИЗИКА

МЛАД КАВАДАРЧАНЕЦ НА СВЕТСКИ КОНГРЕС ПО КВАНТНА ФИЗИКА

25 views
Младиот кавадарчанец Илија Николов деновиве учествува на светски конгрес во чиј фокус е квантната физика, во Соединетите Американски држави, станува збор за 28 годишен докторанд на американскиот Браун универзитет.

Прочитајте повеќе на следниот линк.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!