Home Иселенички СтраниЕвропа Спортско дружење на МКД „Охридски Бисери” од Нова Горица

Спортско дружење на МКД „Охридски Бисери” од Нова Горица

31 views
Минатиот викенд се собравме во спортскиот парк Јава и поминавме незаборавен ден заедно, полн со спортски активности, смеа и дружење.

Прочитајте повеќе на следниот линк.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!