Home Иселенички СтраниЕвропа МКД „Македонија“ од Сплит ги организира „32-те Денови на македонската култура – Свети Кирил и Методиј“

МКД „Македонија“ од Сплит ги организира „32-те Денови на македонската култура – Свети Кирил и Методиј“

20 views

Покана: “32. Денови на македонската култура – Св. Кирил и Методиј” – Сплит

 

https://www.facebook.com/zajednica.makedonacaurh/posts/pfbid0AqzfF3sXN4KtCX1zNQ5zokk6XgLsikZDry5eXrQC3ngH2xswzkRWWn7vek6npZLBl

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!