Home Иселенички Страни И возрасните во Турција учат македонски јазик

И возрасните во Турција учат македонски јазик

by Марко Стоименовски
22 views
Продолжување на часовите по македонски денес, утре во исто време
2. Група.
(11.00 /13.00)
Повеќе можете да видите ТУКА

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!