Home Вести Eсен во Серменин – воздушна бања на 500 мнв на Кожуф

Eсен во Серменин – воздушна бања на 500 мнв на Кожуф

by Марко Стоименовски
49 views

На само 17 км од Гевгелија во зеленилото на Кожуф планина се наоѓа с.Серменин, некогаш напуштен од жителите, а сега прерасна во викенд заедница со 100-на куќи

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!