Home Иселенички СтраниЕвропа Час по македонски јазик во Турција

Час по македонски јазик во Турција

by Марко Стоименовски
33 views
Денес, 8 јануари во 12:00 часот, нашиот курс по македонски е со Ќамуран АРСЛАНОВСКИ 2. Х а т е а ја .. 2. Група.
ЗДРУЖЕНИЕ НА ЕГЕЈСКИ МАКЕДОНСКИ ИСЕЛЕНИЦИ

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!