0.8 C
Skopje
понеделник, декември 11, 2023

Агенцијата за иселеништво се наоѓа во простории на адреса:

ул.Македонија бр. 19,
1000 Скопје

тел: + 389 2 3118 633

e-mail info@minisel.gov.mk

function image_popup_idc(){ ?>