Home Иселенички СтраниЕвропа Претстава за деца “Со кајче низ Македонија” во организација на Националниот совет на Македонците, на 27 април во Домот на култура “Кочо Рацин”во Јабука

Претстава за деца “Со кајче низ Македонија” во организација на Националниот совет на Македонците, на 27 април во Домот на култура “Кочо Рацин”во Јабука

by trinitymedia
24 views

Повеќе инфо на:

https://www.facebook.com/photo?fbid=837318338440841&set=a.468324792006866

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!