Home Иселенички СтраниЕвропа ЗМ „Кирил и Методиј“ од Нови Сад со завршен час по македонски јазик и затворање на манифестацијата „Денови на македонската култура“

ЗМ „Кирил и Методиј“ од Нови Сад со завршен час по македонски јазик и затворање на манифестацијата „Денови на македонската култура“

by Марко Стоименовски
55 views

Кликнете тука за повеќе

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!