Home Иселенички СтраниЕвропа Во списанието „Горишки Бисери“, а на иницијатива на МКД „Охридски Бисери“ од Нова Горица, презентирани традиционалните македонски музички инструменти

Во списанието „Горишки Бисери“, а на иницијатива на МКД „Охридски Бисери“ од Нова Горица, презентирани традиционалните македонски музички инструменти

by Марко Стоименовски
16 views

#ИНФО_НА_ГОРИШКИТЕ_БИСЕРИ, списание во кое што се објави мојата презентација на Традиционалните македонски музички инструменти, која што се оддржа во Нова Горица – СЛОВЕНИЈА во организација на #МКД_Охрисдки_Бисери – Нова Горица!

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!