Home Иселенички СтраниЕвропа Спортски ден во организација на МКД „Охридски Бисери” од Нова Горица

Спортски ден во организација на МКД „Охридски Бисери” од Нова Горица

37 views

Спортскиот ден ќе се одржи во сабота 📆 22 јуни 2024 година од 10:00 до 17:00 часот во спортскиот парк Јава во Ореховље (адреса: Ореховље 49, 5291 Мирен).

Прочитајте повеќе на следниот линк.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!