Home Иселенички Страни Обединети Македонци од Канада ја организираат 50-та Гоцева Комитска вечер

Обединети Македонци од Канада ја организираат 50-та Гоцева Комитска вечер

by Марко Стоименовски
25 views

УШТЕ 6 ДЕНА ДО 50-ТАТА ГОЦЕВА – КОМИТСКА ВЕЧЕР. ОСТАНАА УШТЕ НЕКОЛКУ МАСИ. ЈАВЕТЕ СЕ НА 416-823-6520.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!