Home Иселенички СтраниЕвропа На 28.10.2023 „Вечер на фолклорот“ на МКД „Илинден“ од Риека и пријателите

На 28.10.2023 „Вечер на фолклорот“ на МКД „Илинден“ од Риека и пријателите

by Марко Стоименовски
33 views

https://www.facebook.com/photo/?fbid=3456108817868994&set=a.101601366653106

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!