Home Иселенички Страни Македонски фестивал на храна во организација на МПЦ „Св.Кирил и Методиј” од Њу Џерси

Македонски фестивал на храна во организација на МПЦ „Св.Кирил и Методиј” од Њу Џерси

31 views

Прочитајте повеќе на следниот линк.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!