Home Иселенички СтраниЕвропа Клубот „Македонска зора 93“ од Офенбург ќе се претстави на Internationales Fest 2023

Клубот „Македонска зора 93“ од Офенбург ќе се претстави на Internationales Fest 2023

26 views
Почитувани,
Клубот “Македонска Зора 93” Офенбург ве известува дека на ден 24.06.2023 со почеток од 10 часот во градот Офенбург ќе се одржи INTERNATIONALES FEST 2023, каде македонскиот клуб ќе земе учество и ќе ја преставува Република Македонија со нашата традиционална кујна. Ве очекуваме во што поголем број да ја преставиме МАКЕДОНИЈА во најдобро светло и заедно да се забавуваме и ја претставиме нашата култура и традиција.
Со почит,
Управниот одбор на „Македонска Зора 93“ – Офенбург

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!