Home Иселенички СтраниЕвропа Духовно-туристичко патување во Дојран

Духовно-туристичко патување во Дојран

21 views

Во организација на Друштвото „Гоце Делчев“ од Врање, членовите на друштвото остварија духовно-туристичко патување во Дојран, со посета на цркватаСв.Илија, Саат кулата, слободна прошетка низ Дојран и ручек со традиционално подготвена риба на трска покрај Дојранското езеро.

      

Духовно-туристичкитепрошетки и екскурзии на друштвото „Гоце Делчев“ од Врање, се организираат повеќе пати годишно, со цел запознавање со убавините и вредностите нататковината.

                           

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!