Home Иселенички СтраниАвстралија Прослава за 35 годишнина на МКУД „Гоце Делчев” од Мелбурн

Прослава за 35 годишнина на МКУД „Гоце Делчев” од Мелбурн

15 views

Повеќе инфо на:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=809650537849427&set=a.765098612304620

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!