Home Иселенички СтраниАвстралија Готвење на традиционални македонски рецепти во организација на МКУД „Бисер“ од Џилонг

Готвење на традиционални македонски рецепти во организација на МКУД „Бисер“ од Џилонг

by trinitymedia
21 views

Повеќе инфо на:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=833002608873405&set=a.470986018408401

 

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!