Home Иселенички СтраниЕвропа Прва самостојна изложба на Л.Л.Крстевски

Прва самостојна изложба на Л.Л.Крстевски

26 views

Почитувани,

Со огромно задоволство Ве поканувам на првата самостојна изложба на Л.Л.Крстевски.

Матурантка која го изучува македонскиот јазик и култура од прво одделение.

На повеќето од Вас нејзините достигнувања и досегашни настапи Ви се познати. Нејзината љубов кој изучувањето на јазиците, читањето на книги, пишувањето на поезија за време на часевите по македонски јазик се испреплетува со нејзината умешност да ни ги долови нејзините доживувања и имресии преку авторски слики кои ни нудат многу прашања и одговори.

Се надевам дека сите заеднички ќе ја дадеме својата поддршка и ќе бидеме сведоци и собеседници во успехот кој и го посакуваме.

До почит,

Ивана Брезовец

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!