Home Иселенички СтраниЕвропа Прослава “Св. Трифун & Св. Валентин” – “Денови на македонската култура”, Загреб

Прослава “Св. Трифун & Св. Валентин” – “Денови на македонската култура”, Загреб

by Марко Стоименовски
21 views

Прослава “Св. Трифун & Св. Валентин” – “Денови на македонската култура”, Загреб – 14.02.2023.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!