Home Иселенички СтраниЕвропа Прослава на Свети Никола во Загреб, во организација на Заедницата на Македонците во Хрватска и КУД „Охридски Бисер“

Прослава на Свети Никола во Загреб, во организација на Заедницата на Македонците во Хрватска и КУД „Охридски Бисер“

by Марко Стоименовски
51 views

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!