Home Иселенички СтраниАвстралија Одбележување на Илинден од Македонската православна општина за Мелбурн и Викторија, МПЦ „Свети Георгиј и Пресвета Богородица”

Одбележување на Илинден од Македонската православна општина за Мелбурн и Викторија, МПЦ „Свети Георгиј и Пресвета Богородица”

29 views

Прочитајте повеќе на следниот линк.

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!