Home Иселенички СтраниЕвропа Македонците во Хрватска ја одбележуваат годишнината од смртта на Гоце Делчев

Македонците во Хрватска ја одбележуваат годишнината од смртта на Гоце Делчев

30 views
“Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите”
(Гоце Делчев)
Денес се навршуваат 120 години од смртта на македонскиот херој Гоце Делчев. Слава му!
https://www.facebook.com/zajednica.makedonacaurh/posts/pfbid0NxRejuXuqy3L3gmYox7LALLUE2hh7iXhYpa98FyGhTwSA21D62633RuTPgwDVNEPl

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!