Home Иселенички СтраниЕвропа На 21.04.2024 во 10:00ч во дворот на црквата „Св. Троица“во Крањ за прв пат ќе се одржи детска работилница по повод на велигденските празници.

На 21.04.2024 во 10:00ч во дворот на црквата „Св. Троица“во Крањ за прв пат ќе се одржи детска работилница по повод на велигденските празници.

by trinitymedia
72 views

Повеќе инфо на:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=3587013444777247&set=a.237477873064171

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!