Home Иселенички Страни МКД „Илинден Јуниор“ од Мисисага учествуваше на Меѓународниот Ден на детето – Мултикултурен фестивал на танц и уметност

МКД „Илинден Јуниор“ од Мисисага учествуваше на Меѓународниот Ден на детето – Мултикултурен фестивал на танц и уметност

by trinitymedia
30 views

Повеќе инфо на:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02CxwBoTPAkZWXwf6PcGRBD9qjurpdEcmtime2RegFhNtq9SoyqTeey6iReavCnvEtl&id=100008164507532

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!