Home Иселенички СтраниАвстралија Деновиве од печат излезе „На грбот на неповратот“, поетската книга на писателот Владо Јаневски во издание на Агенцијата за иселеништво

Деновиве од печат излезе „На грбот на неповратот“, поетската книга на писателот Владо Јаневски во издание на Агенцијата за иселеништво

by trinitymedia
19 views

Деновиве од печат излезе „На грбот на неповратот“, поетската книга на писателот Владо Јаневски во издание на Агенцијата за иселеништво. Јаневски е автор и на корицата. Осврт кон делото напиша Жељко Буклијаш, хрватски поет, антологичар и водител на манифестацијата  „Утро на поезијата“ во Загреб…

Прочитај повеќе

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!