Home Иселенички СтраниЕвропа Смоларско друштво од Швајцарија организира Смоларска вечер

Смоларско друштво од Швајцарија организира Смоларска вечер

by trinitymedia
56 views

Повеќе инфо на следниот линк:
https://www.facebook.com/photo?fbid=1110233820029904&set=a.188095318910430

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!