Home Иселенички СтраниЕвропа МКД „Охридски Бисери“ од Нова Горица започнува со настава по македонски јазик

МКД „Охридски Бисери“ од Нова Горица започнува со настава по македонски јазик

41 views

https://www.facebook.com/mkd.ohridskibiseri/posts/pfbid02F5P56zM8sATWavQgqofemsSBoV3Cm8Y8Ntc5gKTfm45Y95UDzwQyqbceANqBAcZCl

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!