Home Иселенички СтраниЕвропа МКД „Охридски Бисери“ од Нова Горица избра нов Управен одбор

МКД „Охридски Бисери“ од Нова Горица избра нов Управен одбор

by trinitymedia
54 views

Повеќе инфо на:

https://www.facebook.com/mkd.ohridskibiseri/posts/pfbid02Z5WxvMTjbXJuDxjrPFiQfFuidY7moSfaqBToTjmuCVJ35sSQ4KiDXwAGqkAx13y1l

Дополнително прочитај и за:

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!