Përbërësit: 220 gr biskota, 80 gr gjalpë, 300 gr ajkë, 300 gr jogurt të pemëve (me shije kivi, dredhëz), 150 gr sheqer pluhur, 15 gr xhelatinë (1 qeskë e gjysmë), …
Përbërësit: 220 gr biskota, 80 gr gjalpë, 300 gr ajkë, 300 gr jogurt të pemëve (me shije kivi, dredhëz), 150 gr sheqer pluhur, 15 gr xhelatinë (1 qeskë e gjysmë), …
250 g: kërpudha 1 kokë qepë 1 gotë verë e bardhë 1 lugë gjelle perime 100 gr. salce domatesh majdanoz kripë vaj supë viçi Pastroni qepën, e grini imët dhe …
4 vezë 250 gr. sheqer 120 gr. miell 200 gr. vaj 200 gr. qumësht fruta sipas dëshirës Rrihni të bardhat e vezëve, shtoni sheqerin dhe të verdhat e vezëve, më …
20 copë speca të thatë 250 gr. salce domatesh 3-4 thelpinj hudhër 250 gr. vaj kripë Specat i lani mirë dhe i vendosni në një enë me ujë të ziejnë. …
Agjencia për emigracion i kryen punët lidhur me pozitën dhe të drejtat e mërgimtarëve nga Maqedonia
© 2024 – Të gjitha të drejtat e rezervuara | Agjencia e Emigracionit
Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе