Последни информации

За директорот

директор на Агенцијата за иселеништво
Слободан Близнаковски

За директорот

директор на Агенцијата за иселеништво
Слободан Близнаковски

Агенцијата за иселеништво ги врши работите што се однесуваат на положбата и правата на иселениците од Македонија

Последни вести

© 2024 – Сите права се задржани | Агенција за иселеништво

Почитувани, заради подобро корисничко искуство, Агенцијата за иселеништво користи „колачиња“ ("cookies"). Се согласувам Прочитај повеќе

error: Content is protected !!