21.8 C
Skopje
E diel, 24 Shtator, 2023

Takim me udhëheqësin e klubit maqedonas “Kirili dhe Metodi” në Ulm

Gjatë qëndrimit të përfaqësuesve të Agjencisë së mërgatës në Ulm, realizuan takim me udhëheqësin e Klubit kulturor “Kirili dhe Metodi” i cili ekziston tredhjetë...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img