Programi i fundviti shkollor- Shkolla Shqipe “Kongresi i Manastirit” në Çikago

0
39

Programi i fundvitit shkollor qe u mbajt me 21 Maj, 2023! Shikim te kendshem dhe shifemi ne Shtator, 2023!

Faleminderit SDJ – Samir Gjelaj SDJPro per punen profesionale qe te kemi ket kujtim me gjenerata te tera.

Faleminderit Gazi @Gazi per muziken dhe pergaditjen e femijeve.