Shoqata Zajazi – Zvicër zgjodhi kryesin e re

0
72

Të nderuar bashkatdhetarë,
Mbrëmë në objektin e Xhamisë Kërçova (Füllinsdorf) ku ndiheshim si në vendlindje në një natë miqësore dhe plot dashamirëse ku u dha llogari për punën në katër vitet e kaluara, u zgjodh edhe kryesia e re që do të udhëheq në vazhdim.

Përpos kësaj me diskutime konstruktive nga anëtarët u përcaktuan detyrat, sfidat dhe projektet që duhet të ndjekë dhe realizojë kjo kryesi.

Shoqata Zajazi faleminderim të veçantë e dedikoj për:
• Sponsorët të cilët me gjithë zemër e shpirt kontribuojnë në realizimin e projekteve.
• Antarët që nuk kursehen në asnjë moment duke qëndruar të rregullt më mbështetjen e përvitshme prej 50Fr
• Kuvendarët dhe kryesinë që përveç të tjerash janë aktivë dhe ndajnë kohën e tyre për realizimin dhe shtyrjen përpara të projekteve.