URIME MUAJI I SHENJTË I RAMAZANIT

0
47

Zëvendësdrejtori i Agjencisë së Mërgatës, z. Izmit Nura me rastin e fillimit të mujit të shenjtë të Ramazanit, i përcjell urimet më të sinqerta për besimtarët musliman me dëshirë që ky muaj të jetë, muaj i mëshirës, muaj i faljes dhe mirëkuptimit të ndërsjellte, muaj i ngritjes morale, shpirtërore e fizike, për përballimin me sukses te sfidave që n’a presin. Ju uroj nga zemra, një Ramazan të begatë për familjet tuaja, agjerim të lehtë dhe të pranuar!