Njoftim nga Shoqata shqiptare Nerashti-Danimark

0
45

Iftar i përbashkët

Të nderuar antar ju njoftojmë se me datë 01-04-2023 ditë e shtunë, organizojmë iftar për antarët e shoqatës.

Të gjithë të interesuarit që kanë dëshirë ti bashkangjiten iftarit, duhet të lajmrohen tek arkatarët e shoqatës : Burim Ismani dhe Blerim Kamberi të cilët gjithashtu pranojnë shumën simbolike prej 100 kr për person.

Në menu përfshihet ushqimi si dhe një pije.

Gjithashtu shoqata do të ofroj ëmbëlsira dhe fruta.

Me respekt

Kryesia